Úvod »Maďarské etikety» Ajándék palack A legjobb vadász - Arannyal dúsított habzóbor


        

Ajándék palack A legjobb vadász - Arannyal dúsított habzóbor

skladom

 

Objem::

A vadászok között is találunk olyanokat, akik nemcsak azért járják az erdőt, hogy fenséges módon kiállítsák a trófeát a kandallójuk felett, hanem például a vadhúsból készült kulináris specialitásokat is szeretik, amit mindig nagy élvezettel készítenek el, miután hazatértek a vadászatból.

Egy ilyen finomsághoz egy palack jó bor jár, amelyet akár pohárköszöntőhöz is használhatunk a sikeres vadászat ünneplésére. A legjobb vadásznak címzett ajándék palackunk pontosan az, amit keres. Nemcsak a szeretettel főzött vacsorát teszi ízletesebbé, de a szemünk is jóllakik a csomagolásától, amit akár Ön is megtervezhet.

Ha tehát azok közé a vadászok közé tartozik, akik szívesen gyűjtik az értékes trófeákat vagy érmeket, akkor választhatja az ajándék palackjainkat is, amelyek nagyszerűen kitűnnek majd az üveges szekrényében.

 

Gold Cuvee Fehér habzóbor 23 karátos aranypelyhekkel  

Címke: fém címke

 

Gold Cuvee Fehér habzóbor "arany pezsgő" - köznyelvi megjelölés 23 karátos aranypelyhekkel

A Gold Cuvee jellegzetes, átható aromáját egy csipetnyi muskotály és bodzavirág jellemzi. A bor alacsonyabb savtartalma teljessé teszi a habzóbor harmóniáját és ízét. A köznyelvben arany pezsgő néven is ismert.

A Gold Cuvee egy exkluzív, Szlovákiában gyártott terméksorozat, amely bort tartalmaz, és számos díjat nyert az évek során.

 

Összetétel:

Gold Cuvee :

Bor alapú ízesített ital 23 karátos aranypelyhekkel.

Irsai Olivér minőségi félszáraz fehérbor (98 %), 23 carat gold likőr, kén-dioxidot tartalmaz.

Származási ország: Szlovákia

Alkoholtartalom: 11,5 % vol.

Űrtartalom: 0,75 l, 1,5 l

Arany: 23 karátos, 99,8 %-os tisztaságú arany - fogyasztásra alkalmas.

Gyártja: Gold Cuvee s.r.o., Limpak (Limbach), Szlovákia

MzA4N