Úvod »Maďarské etikety» Ajándék palack A legjobb tanár - Arannyal dúsított habzóbor


        

Ajándék palack A legjobb tanár - Arannyal dúsított habzóbor

skladom

 

Objem::

A pedagógusok igényes életében, amely folyton a stresszről, a mindennapos készülésről szól minden egyes tanítási órára, szülői értekezletre, megbeszélésekre, tényleg kevés idő van arra, hogy az érintett személy egy kicsit ki is pihenje magát és valami másra gondoljon. Szerencsére léteznek azonban tanári estélyek vagy közös rendezvények is, ahol az egyébként leterhelt pedagógusoknak is esélyük van egy kicsit a magánéletükről beszélgetni.

Az ilyen pillanatokban nem hiányozhat az asztalról az arannyal dúsított habzóborral töltött ajándék palackunk sem, amely automatikusan kellemes hangulatot teremt, valamint okot ad a spontán pohárköszöntőre.

Ha a tanári körben szeretne megünnepelni egy különleges jubileumot vagy ünnepet, akkor szintén az ajándék palackunk után nyúlhat, amelyre például saját motívumot vagy címke mintát is választhat. Köszönjük, kedves tanárok!

 

Gold Cuvee Fehér habzóbor 23 karátos aranypelyhekkel  

Címke: fém címke

 

Gold Cuvee Fehér habzóbor "arany pezsgő" - köznyelvi megjelölés 23 karátos aranypelyhekkel

A Gold Cuvee jellegzetes, átható aromáját egy csipetnyi muskotály és bodzavirág jellemzi. A bor alacsonyabb savtartalma teljessé teszi a habzóbor harmóniáját és ízét. A köznyelvben arany pezsgő néven is ismert.

A Gold Cuvee egy exkluzív, Szlovákiában gyártott terméksorozat, amely bort tartalmaz, és számos díjat nyert az évek során.

 

Összetétel:

Gold Cuvee :

Bor alapú ízesített ital 23 karátos aranypelyhekkel.

Irsai Olivér minőségi félszáraz fehérbor (98 %), 23 carat gold likőr, kén-dioxidot tartalmaz.

Származási ország: Szlovákia

Alkoholtartalom: 11,5 % vol.

Űrtartalom: 0,75 l, 1,5 l

Arany: 23 karátos, 99,8 %-os tisztaságú arany - fogyasztásra alkalmas.

Gyártja: Gold Cuvee s.r.o., Limpak (Limbach), Szlovákia

ZDYyYTU2Mm