Úvod »Maďarské etikety» Ajándék palack A legjobb orvos - Arannyal dúsított habzóbor


        

Ajándék palack A legjobb orvos - Arannyal dúsított habzóbor

skladom

 

Objem::

Az orvosok gyakran igazán csodás emberek, akik képesek felállítani a diagnózist ott, ahol nincs más kiút, vagy segítenek meggyógyulni a betegségből, amikor már nem volt remény. Reméljük, hogy egyszer majd mindenre találnak gyógyírt. Egy ilyen, mindenre jó gyógyír lehet egy palack jó bor is, amely ráadásul ízleni is fog Önnek.

Meggyógyíthatja Önt a legjobb orvosnak szánt ajándék palack is, amely egyedi arannyal dúsított habzóbort rejt magában. A habzóborban ráadásul igazi 23 karátos aranypelyhek lebegnek, a címkéjét pedig a saját elképzelései szerint rendelheti meg. Tehát, ha szeretne egy orvost megajándékozni az elkötelezett és nemes munkájáért, akkor velünk egy igazi aduászt tarthat a kezében.

Ajándék boraink az egyedi és mindig testre szabott címkéikkel mindennap örömet okozhatnak. Csak Önön múlik, hogy mikor és melyiket választja.

 

Gold Cuvee Fehér habzóbor 23 karátos aranypelyhekkel  

Címke: fém címke

 

Gold Cuvee Fehér habzóbor "arany pezsgő" - köznyelvi megjelölés 23 karátos aranypelyhekkel

A Gold Cuvee jellegzetes, átható aromáját egy csipetnyi muskotály és bodzavirág jellemzi. A bor alacsonyabb savtartalma teljessé teszi a habzóbor harmóniáját és ízét. A köznyelvben arany pezsgő néven is ismert.

A Gold Cuvee egy exkluzív, Szlovákiában gyártott terméksorozat, amely bort tartalmaz, és számos díjat nyert az évek során.

 

Összetétel:

Gold Cuvee :

Bor alapú ízesített ital 23 karátos aranypelyhekkel.

Irsai Olivér minőségi félszáraz fehérbor (98 %), 23 carat gold likőr, kén-dioxidot tartalmaz.

Származási ország: Szlovákia

Alkoholtartalom: 11,5 % vol.

Űrtartalom: 0,75 l, 1,5 l

Arany: 23 karátos, 99,8 %-os tisztaságú arany - fogyasztásra alkalmas.

Gyártja: Gold Cuvee s.r.o., Limpak (Limbach), Szlovákia

NDgwNT