Úvod »Maďarské etikety» Ajándék palack A legjobb főnök - Arannyal dúsított habzóbor


        

Ajándék palack A legjobb főnök - Arannyal dúsított habzóbor

skladom

 

Objem::

Azt gondolja magáról, hogy tényleg jó főnök, aki értékeli az alkalmazottait? Úgy érzi, hogy fontos, hogy a munkahelyén kellemes vállalati kultúra uralkodjon, és az alkalmazottak közötti kapcsolat virágozzon? Ha erről szeretne megbizonyosodni, akkor van egy nagyszerű megoldásunk, amennyiben szeretné összekötni a kellemest a hasznossal.

Minden jó munkahelyen ugyanis időről időre céges vacsorákat szerveznek, ahol a munkavállalók jobban megismerhetik egymást, és olyan témákról is elbeszélgethetnek, amelyekre munka közben nem jut idő. Egy ilyen rendezvényről biztosan nem hiányozhat az ajándék palackunk sem, amely arannyal dúsított habzóbort rejt magában, amely tényleg illik minden alkalomra.

Még jobb lenne, ha az ilyen ajándék palackokból többet is készíttetne, és mindegyik címkéjére rátenné a cég logóját, például a konkrét alkalmazott nevével egyetemben. Garantáljuk, hogy ezzel az "embereit" tényleg megnyeri, és az ajándék palackjainkat ezután már csak a szakmai sikerek megünneplésére fogja vásárolni.

 

Gold Cuvee Fehér habzóbor 23 karátos aranypelyhekkel  

Címke: fém címke

 

Gold Cuvee Fehér habzóbor "arany pezsgő" - köznyelvi megjelölés 23 karátos aranypelyhekkel

A Gold Cuvee jellegzetes, átható aromáját egy csipetnyi muskotály és bodzavirág jellemzi. A bor alacsonyabb savtartalma teljessé teszi a habzóbor harmóniáját és ízét. A köznyelvben arany pezsgő néven is ismert.

A Gold Cuvee egy exkluzív, Szlovákiában gyártott terméksorozat, amely bort tartalmaz, és számos díjat nyert az évek során.

 

Összetétel:

Gold Cuvee :

Bor alapú ízesített ital 23 karátos aranypelyhekkel.

Irsai Olivér minőségi félszáraz fehérbor (98 %), 23 carat gold likőr, kén-dioxidot tartalmaz.

Származási ország: Szlovákia

Alkoholtartalom: 11,5 % vol.

Űrtartalom: 0,75 l, 1,5 l

Arany: 23 karátos, 99,8 %-os tisztaságú arany - fogyasztásra alkalmas.

Gyártja: Gold Cuvee s.r.o., Limpak (Limbach), Szlovákia

ODAxMD