Úvod »Maďarské etikety» Ajándék palack - (0-99) év Arany habzóbor - Születésnap fémes címke


        

Ajándék palack - (0-99) év Arany habzóbor - Születésnap fémes címke

skladom

 

Objem::
Zadajte vek::

Biztosan megesett már Önnel is, hogy a üzlet polcai között járkálva kereste a megfelelő palack bort a szeretteinek. Néha tényleg hosszú utat tehet meg, míg meg nem találja a megfelelőt. Bort ugyan bármilyent beszerezhet, de egyúttal szép ajándéknak is kell lennie, amely vonzza a tekintetet. Ebben az esetben sokan értékelnék, ha a bor címkéjét maguk is megtervezhetnék.

A mi ajándék palackunk a válasz számos kérdésre. Az ajándékok végülis arról is szólnak, hogy a lehető legpontosabban tudjuk őket elkészíteni az elképzeléseink szerint. Csak ekkor fog az adott bor tényleg mindenkinek ízleni. Például úgy dönthet, hogy feltünteti rajta az évet 0 és 99 év között.  Az ajándék borunk korlátlan lehetőséget és képességet nyújt a fantáziánk teljes sebességre kapcsolásához, hogy a végső ajándék tényleg megérje az árát.

Kiválaszthat egy konkrét habzóbort, amely tényleg finom, majd választhat hozzá egy szokatlan címke típust vagy szöveget is rá, ami csak az eszébe jut.   Még mindig igaz, hogy azok a legszebb ajándékok, amit mi tudunk elkészíteni. Alkossuk meg tehát együtt az ajándék bort, egyenesen méretre szabva.

 

 

Gold Cuvee Fehér habzóbor 23 karátos aranypehellyel és kívánsággal Boldog születésnapot (életkorral 0-99 év között).

Címke: arany, dombornyomott

 

Gold Cuvee Fehér habzóbor "arany pezsgő" - köznyelvi megjelölés 23 karátos aranypelyhekkel

A Gold Cuvee jellegzetes, átható aromáját egy csipetnyi muskotály és bodzavirág jellemzi. A bor alacsonyabb savtartalma teljessé teszi a habzóbor harmóniáját és ízét. A köznyelvben arany pezsgő néven is ismert.

A Gold Cuvee egy exkluzív, Szlovákiában gyártott terméksorozat, amely bort tartalmaz, és számos díjat nyert az évek során.

 

Összetétel:

Gold Cuvee :

Bor alapú ízesített ital 23 karátos aranypelyhekkel.

Irsai Olivér minőségi félszáraz fehérbor (98 %), 23 carat gold likőr, kén-dioxidot tartalmaz.

Származási ország: Szlovákia

Alkoholtartalom: 11,5 % vol.

Űrtartalom: 0,75 l, 1,5 l

Arany: 23 karátos, 99,8 %-os tisztaságú arany - fogyasztásra alkalmas.

Gyártja: Gold Cuvee s.r.o., Limpak (Limbach), Szlovákia

YWI3ZjM1Y