Úvod »Maďarské etikety» Ajándék palack - (0-90) év Arany habzóbor - Születésnap fém címke


        

Ajándék palack - (0-90) év Arany habzóbor - Születésnap fém címke

skladom

 

Vek oslávenca:
Objem::

Ha egy felnőtt személyt készülünk megajándékozni, akkor gyakran tűnik megfelelő alternatívának egy üveg egy adott alkoholból. Azonban nagy dilemma lehet, hogy mégis milyent válasszunk. Mindenesetre biztosan soha nem rontunk el semmit, ha az arannyal dúsított habzóbor mellett döntünk, amit például ajándék palackba  töltöttek.

Ezt a mámorító, szőlőből készült italt mindenki szereti, és szívesen osztozik rajta a hozzá legközelebb állókkal. A sokszínű ajándékok, amelyek valami miatt különlegesek, mindig szépek. A mi ajándék boraink is ehhez tartják magukat, ezért lehetőséget adunk Önnek, hogy maga válassza ki a motívumot, a design-t és a címkét. Például úgy dönthet, hogy feltünteti rajta az évet 0 és 99 év között. Ilyen körülmények között a választási lehetőségek soha nem tűnnek majd szegényesnek.

Ha a borra egy megfelelő és ötletes csomagot is választhatunk, akkor az ilyen ajándék palack felhasználási köre méginkább kitágul, mi pedig egy aduászt tarthatunk a kezünkben minden alkalomra. Ennek köszönhetően az arannyal dúsított habzóborunkat tényleg mindenki megszereti. Elég a megfelelőt kiválasztani.

 

Gold Cuvee Fehér habzóbor 23 karátos aranypehellyel és kívánsággal Boldog születésnapot (életkorral 0-90 év között).

Címke: (fém) ón, sárgaréz, dombornyomás klisével, lakkozott.

 

Gold Cuvee Fehér habzóbor "arany pezsgő" - köznyelvi megjelölés 23 karátos aranypelyhekkel

A Gold Cuvee jellegzetes, átható aromáját egy csipetnyi muskotály és bodzavirág jellemzi. A bor alacsonyabb savtartalma teljessé teszi a habzóbor harmóniáját és ízét. A köznyelvben arany pezsgő néven is ismert.

A Gold Cuvee egy exkluzív, Szlovákiában gyártott terméksorozat, amely bort tartalmaz, és számos díjat nyert az évek során.

 

Összetétel:

Gold Cuvee :

Bor alapú ízesített ital 23 karátos aranypelyhekkel.

Irsai Olivér minőségi félszáraz fehérbor (98 %), 23 carat gold likőr, kén-dioxidot tartalmaz.

Származási ország: Szlovákia

Alkoholtartalom: 11,5 % vol.

Űrtartalom: 0,75 l, 1,5 l

Arany: 23 karátos, 99,8 %-os tisztaságú arany - fogyasztásra alkalmas.

Gyártja: Gold Cuvee s.r.o., Limpak (Limbach), Szlovákia

 

NDZmYmUyYm